Groupon start samenwerking affiliate netwerk Zanox

Groupon start samenwerking affiliate netwerk Zanox

Groupon is per vandaag (1 maart) gestart met een performance advertising programma bij Zanox, zo meldt Zanox zojuist in een persbericht. Het affiliate netwerk zet voor Groupon verschillende online marketingkanalen in, om de dagelijks wisselende groepsaanbiedingen te promoten. Groupon koos voor Zanox om meer verkopen te genereren en het marktaandeel verder te vergroten.Via Zanox heeft Groupon toegang tot het premium content network, e-mail marketing, Facebook advertising, en display retargeting. Met performance advertising vergoedt een adverteerder aangesloten publishers uitsluitend voor de aangedragen leads en gerealiseerde verkopen.

Het affiliate marketing team van Groupon Nederland licht toe:

“Onze ambities voor het komende jaar is om nog meer sales te genereren. Na een jaar actief te zijn op de Nederlandse markt hebben we gekozen voor een samenwerking met Zanox vanwege de professionele begeleiding, kennis van de markt en internationale ervaring met social buying.”

“Wij zijn erg blij met Groupon”, zegt Roger Kenbeek, algemeen directeur van Zanox Benelux. “In andere landen, zoals Frankrijk, Brazilië en België, boeken wij goede resultaten met Groupon. Ons doel is om altijd resultaatgericht te adverteren en Groupon is hier het beste voorbeeld van. In minder dan drie jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot de absolute marktleider van group social buying.”


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Net waar we op zitten wachten, nog meer all-you-can-eat banners.

    Gezien het gegeven dat deze al een geruime tijd op het web te bewonderen zijn, vraag ik mij af hoe lang deze online campagne van ze door zal gaan. Campagnes van een dergelijke omvang lijken mij ook voor een sterke CPC verhoging te leiden voor vele trefwoorden.

    Online vervuiling als je het mij vraagt.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.