Vacature: E-Commerce Professional bij Sundio Group

10 februari 2011, 06:15

Heb jij online bloed en ervaring met uiteenlopende E-Commerce projecten? Dan zijn wij naar jou op zoek. Door de groei en onze online ambities zijn wij op zoek naar een E-Commerce specialist met projectmanagement skills om verschillende vooruitstrevende online projecten te lanceren. In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor uiteenlopende, innovatieve Online Marketing en E-Commerce projecten zoals: Apps, mobiele websites, Social Media Apps en integraties met verschillende reiswebsites, User Generated Content, Usability testing en verbetering, SEO optimalisaties, Online Video, Retargeting, etc.

Wie zijn we?

Sundio Group is één van de grootste touroperators van Nederland en bekend van reismerken als Sunweb Vakanties, Sudtours, Jiba, Vaya.nl en GOGO. Sundio Group is gespecialiseerd in strandvakanties en wintersportreizen. Van oorsprong zijn we een zogenaamde direct-seller, waarbij onze reizen rechtstreeks via het internet of telefonisch aan onze klanten worden verkocht vanuit onze vijf vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Het hoofdkantoor waar je komt te werken is gevestigd in Rotterdam. Hier werken 170 medewerkers, die de vakanties organiseren voor circa 700.000 passagiers.

Onze organisatie is jong, dynamisch en heeft verreikende ambities binnen de reisbranche. De afgelopen jaren is de omvang van het bedrijf dan ook fors gegroeid. De bedrijfscultuur is informeel te noemen. Op de Sundio Marketing Afdeling, waar het E-Commerce team een onderdeel van is, werken in totaal 21 professionals die de marketing van de Sundio Group realiseren. De communicatielijnen zijn kort en de sfeer is informeel. We werken nauw met elkaar samen, zijn gedreven, staan voor snelle groei, hoge kwaliteit en goed resultaat.

Wie ben jij?

Wij zoeken een ervaren E-Commerce professional gezocht voor uitdagende online projecten met online bloed die met kennis, ervaring, talent en inzet een bijdrage gaat leveren aan de conversie, ontwikkeling en innovatie van de verschillende online merken van Sundio Group.

Als echte professional met projectmanagement skills zorg je voor de realisatie van nieuwe online marketing / new media projecten, waarbij je nauw samenwerkt met diverse professionals en specialisten. Je zorgt ervoor dat de juiste disciplines bij elkaar betrokken worden en dat de verschillende vooruitstrevende online projecten op tijd, binnen budget en conform wensen worden gerealiseerd. Je zorgt ervoor dat je collega’s van uiteenlopende disciplines (Online Marketing, E-Commerce, ICT, Webdevelopment, Design, Brand- & Productmanagement, etc) informeert en enthousiasmeert over je projecten. Je hebt met name een inhoudelijke rol op gebied van E-Commerce en Online Marketing, waarbij ook het coördinerende aspect van belang is. Je levert een belangrijke bijdrage aan het vormgeven van ideeën en opstellen van requirements. Je eigen ideeën en initiatief hierin zijn essentieel. Je rapporteert rechtstreeks aan de E-Commerce Manager.

Projecten

Een greep uit de uiteenlopende en ambitieuze projecten die je gaat opzetten en realiseren:

  • Apps & mobiele websites
  • Social Media Apps en de integratie van onze verschillende reiswebsites met Sociale netwerken
  • User Generated Content: reviews, ratings, testimonials verwerven en gebruiken binnen het binden en overtuigen van bezoekers
  • Usability: verbeteren van usability en gebruikerservaring op basis van (user) testing en je ervaring op dit vlak
  • Redesign: het redesignen van complete websites en onderdelen daarvan
  • Verschillende specifieke projecten zoals: SEO optimalisatie, Online Video, Retargeting, etc.

Skills

Je bent een creatieve en innovatieve professional met online bloed. Een gedreven collega met een commerciële instelling die weet van aanpakken en goed kan organiseren. Je bent ondernemend en oplossingsgericht ingesteld, een enthousiaste teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken en in staat is goede relaties op te bouwen en te onderhouden, zowel met collega´s als met leveranciers en partners. Je bent proactief, eager en resultaatgericht. Innovatie is een belangrijke driver voor je. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel en stressbestendig.

Als geschikte kandidaat beschik je over minimaal een afgeronde HBO opleiding in een relevante richting zoals (online) marketing, commercie, economie, IT of bedrijfskunde. Tevens heb je tenminste drie jaar relevante werkervaring opgedaan en ben je op zoek naar een uitdagende online loopbaan in de reiswereld.

Ons aanbod

Wij bieden een fulltime baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris. Je werkt nauw samen met je collega’s en je legt verantwoording af aan de E-Commerce Manager.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, of wil je meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met Bas Geenen, E-Commerce Manager op nummer: 010 – 280 21 87 of stuur jouw CV aangevuld met motivatie naar: Sundio Group B.V., T.a.v. Bas Geenen, Bahialaan 2, 3065 WC Rotterdam of via de e-mail naar {encode=”bas.geenen@sundiogroup.com” title=”bas.geenen@sundiogroup.com”}

Kijk voor meer vacatures op onze website www.sundiogroup.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!