Blue Shots TV: Joris van Heukelom in gesprek met Oscar Kneppers

Blue Shots TV: Joris van Heukelom in gesprek met Oscar Kneppers

Iedereen die nog maar een paar jaartjes meeloopt in de wondere wereld van internet en media (zegt de ouwe lul :)) kijk en luister naar Oscar Kneppers. Een warme, soms bijna filosofische, doch ook zakelijke uitgever. De drijvende kracht ooit achter Emerce en achter Bright. Ga met Oscar mee terug naar de tijd dat hij bij IDG, jawel, nog achter de typemachine (dat is een soort computer en printer in 1, google maar even) zijn artikelen schreef. Totdat ie een Mac aanraakte…

Oscar praat verder over wat voor hem ondernemen is (‘de opwinding van een leeg scherm voor je, alles kan nog, een zee van oneindige mogelijkheden’) en over zijn nieuwe plan ‘Rockstart’ en wat hij daar de komende drie jaren mee wil bereiken.


Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Goeie teksten van Oscar, heerlijk nuchter, succesvol en met respect voor het verleden. Ben benieuwd naar dat plekje in Spanje. Succes met je eigen 1000 dagen.

    geplaatst op
  • Goeie gozert!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.