Tweet @sggst productnaam en ontvang de scherpste prijs

Tweet @sggst productnaam en ontvang de scherpste prijs
, ING Groep
@evr

Een aardige nieuwe twitterservice is vandaag gelanceerd voor alle tweeps op zoek naar de scherpste aanbieding van een product. En de kracht daarvan zit in de eenvoud. Een paar stappen zijn voldoende. Het geheel is overigens geen service van Amazon zelf, zo valt te lezen in het persbericht.Zoals je hierboven ziet zijn 3 stappen waarvan 1 tweet voldoende.

Jonathan MacDonald kwam op het idee nadat hij had gehoord dat 20% van alle tweets wereldwijd merkgerelateerd zijn. In plaats van domweg advertenties in tweets te stoppen, zocht hij naar iets dat echt toegevoegde waarde bood en kwam hij op dit idee. Netro42 bouwde de service en is tevens mede-eigenaar.

Op dit moment maakt de service enkel gebruik van de API van Amazon en ontvangt @sggst een vergoeding via het affiliateprogramma van Amazon. In de toekomst kunnen ook andere retailers met een API en affiliateprogramma op vergelijkbare wijze worden toegevoegd.

Vraag mij af hoe lang het duurt voordat je straks als gebruiker nadat Amazon een prijs aanbod heeft gedaan (die iedereen kan zien) wellicht van een andere partij een nog lagere prijs spontaan krijgt getwitterd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Als dit een succes gaat worden zal dit wel een hoop twitter vervuiling op gaan leveren aan @sggst *iPad* tweets (als voorbeeld). Wel goed bedacht, leuk om te zien hoe je op een geheel andere wijze met twitter kan werken. Ik hou mijn ogen open.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.