Blue Shots TV: Michael van Os in gesprek met Engin Celikbas | KesselsKramer

Blue Shots TV: Michael van Os in gesprek met Engin Celikbas | KesselsKramer

Michael van Os, ex hoofdredacteur van Adformatie, interviewde als gast interviewer van Idealize een viertal prominente bureau directeuren uit de reclamebranche.
Na Barbera Wolfensberger (CEO BBDO), Hans van Dijk (directeur Skipintro) en Ralph Wisbrun (directeur UbachsWisbrun/JWT en voorzitter van de VEA) eindigt Michael van Os zijn (voorlopig) vierdelige serie gastinterviews in Idealize met een gesprek met Engin Celikbas, CEO van KesselsKramer. Misschien de wat minder bekende directeur naast natuurlijk de naamdragers van het bureau, maar zeker niet de minst interessante. Bevlogen praat hij over zijn bureau, over de Hema, Sinterklaas, de avonturen in Londen, over ondernemerschap en last, but not least over zijn oprechte boosheid richting de politieke bewegingen van vandaag. Boeiende vent, kijken.Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Is de naam Engine Celikbas en de link naar de site correct???

  geplaatst op
 • @canol: Jazeker! De site kesselskramer.com is inderdaad hilarisch. Zie het maar als een concept ;)

  geplaatst op
 • Ik dacht dat de naam Engin was zonder e namelijk. IK probeer het te zien als een concept :)

  geplaatst op
 • oops, volgensmij heb je gelijk, 'k pas t aan

  geplaatst op
 • :) succes

  geplaatst op
 • Hm, beetje gefrustreerde man deze Engin Celikbas. Na elk zogenaamd relativerende opmerking alleen maar stiekem uithalen naar anderen waaronder zijn oude baas. Kijk nog maar eens naar zijn antwoorden. Eerst zogenaamd verstandig en dan komen de steken. Beetje kinderachtig en bijna rancuneus als je mij vraagt en erg klein...
  Vraag me af of ze allemaal zo gefrustreerd zijn bij Kessels&Kramer;. Heb met verbazing gekeken naar dit interview.
  Michael van Os was trouwens wel erg goed als interviewer! Zou deze man zeer zeker vaker de interviews laten doen. Hij haalt op de juiste manier de ware aard bij mensen naar boven.

  geplaatst op
 • Het geheim van Michael van Os is dat hij zijn geïnterviewden veel scherper ondervraagt dan het in eerste instantie op de kijker overkomt. Dat viel me pas op toen toen ik het gesprek met Celikbas vandaag voor de tweede keer bekeek. Met subtiele voorzetjes en prikkelende terzijdes weet Michael zijn gesprekspartner weergaloos uit de tent te lokken. Michael weet dondersgoed waar hij op uit is en wat hij wil horen. Houd deze sluwe vos in de gaten!

  geplaatst op
 • @ Hermine: groot gelijk!

  Michael van Os- door gaan zo!

  geplaatst op
 • Heb het interview vrijdag helemaal gekeken en gelijk het interview met Barbara Wolfensberger er achteraan. Ook ik ben zeer gecharmeerd van de stijl van Van Os. Complimenten, nog een keer. Ook aan Ronnie, btw die dit allemaal mogeljik maakt.

  geplaatst op
 • @sandra @hermine @julian @mgvandenbroek: Dank voor de complimenten tav Michael. De man is inderdaad goed! En vindt het leuk :) Dus hij gaat er meer maken! Verwacht in februari weer twee nieuwe afleveringen van 'm en in maart ook weer twee (als het aan mij ligt). So to be continued. Keep watching! (en volg @blueshotstv op Twitter, handig voor alertjes bij nieuwe afleveringen).

  geplaatst op
 • Heel erg leuk om je zo eens in gesprek te zien Engin! En ik ook, zoals hoop op een snel einde van deze rare kronkels die nu plaatsvinden in de Nederlandse samenleving en politiek. Trouwens in de hele wereld zijn goeie en interessante bewegingen bezig. Hope to see you soon! Als je nog eens gaat racen hier in de buurt neem me nog een keertje mee! XX Vic

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.