Blue Shots TV: Kiliaan Toorenaar | (ex) Marktplaats

Blue Shots TV: Kiliaan Toorenaar | (ex) Marktplaats

1 Oktober verliet hij na 5 jaar Marktplaats. Op Molblog zei hij: ‘Ik heb leuke dingen gedaan met slimme mensen’, zegt hij. ‘Maar na vijf jaar budgetten opstellen en beoordelen, was ik toe aan iets anders. Het gaat goed met Marktplaats, het is nu nog leuk, maar ik wil even een paar maanden niets doen en nadenken over een nieuwe stap.’ Op Blue Shots TV praat hij met Joris over wat hem drijft, wat hij allemaal heeft gedaan en wat hij allemaal nog wil doen. Curriculum Vitae, over de mens achter het CV.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het filmpje is alleen met flash te kijken? Op m'n iPad en iPhone zie ik niets. Ook niet in de iPhone app van Marketingfacts. Kun je de video uploaden op YouTube en die koppelen? Dan kan iedereen wel het interview zien.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.