Vacature: Accountmanager Crossmedia bij V1 Communicatie

2 september 2010, 05:33

Even voorstellen, V1 Communicatie is een ambitieus reclame-adviesbureau met 14 mensen. We werken met plezier en enthousiasme aan een breed scala van resultaatgerichte communicatieprojecten voor onze klanten. Hierin worden off- en online communicatiemiddelen in een adequate mix crossmediaal toegepast. Onze werkwijze kenmerkt zich in het betrekken van de klant bij alle processen. Zo wordt samen een eindproduct gecreëerd, waar beide partijen met recht trots op kunnen zijn. Doeltreffend, vernieuwend en professioneel. Samen zetten we onze creativiteit in voor het bouwen aan het merk van onze klant.

Wij geloven dat duidelijke en heldere communicatie de essentie is voor het aanspreken van de doelgroep. Zeg wat je zeggen wilt, met de creatieve accenten op de juiste plaats. In verband met groei en verdere ontwikkeling zoeken we een: Accountmanager Crossmedia M/V

Wat ga je bij ons doen?

Als Accountmanager/communicatie-adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren, beheren en uitbouwen van onze klanten en voor het uitbreiden van onze klantenkring. Je bent een gesprekspartner op meerdere niveaus binnen een organisatie. Je adviseert in projecten en weet de klanten te overtuigen met V1 Communicatie zaken te gaan doen. Je maakt (nieuwe) klanten enthousiast voor onze creatieve (crossmediale) aanpak. Dat kan zijn bij klanten die al veel kennis hebben op dit gebied, maar ook bij klanten waarbij dit minder aanwezig is.

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt zeker 2 tot 3 jaar ervaring in een dergelijke functie in een crossmediale of online omgeving. Dit is van groot belang omdat V1 Communicatie meer de mogelijkheden van crossmediale communicatie wil benadrukken. Je bent een communicatie-adviseur met overtuigingskracht, klantgerichtheid en je vindt het prettig initiatieven te nemen. Je hebt net als ons ook passie voor het vak.

Werken bij V1 Communicatie

V1 Communicatie biedt een leuke, informele en creatieve werksfeer. Als één team willen we creativiteit en kwaliteit op het hoogste niveau bieden! Samen ervoor gaan. Enthousiast worden over mooie ontwerpen. Voortdurend nieuwe ideeën. Een bruisend geheel. Naast verantwoordelijkheid krijg je mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. We bieden een goed salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze dynamische functie, mail dan je motivatie en CV naar {encode=”peter@v1.nl” title=”peter@v1.nl”} Voor vragen kun je contact opnemen met Peter van Roon via het telefoonnummer 0341 410610.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!