Het weeshuis van YouTube

Het weeshuis van YouTube

Sommige mensen besteden hun halve zomervakantie aan het maken van een stop-motion animatiefilmpje met teddyberen voor op YouTube. Succes verzekerd? Vergeet het maar. Heb je pech, dan komt er nooit iemand kijken. Nul views. Maar sinds kort is er hoop..

Onbekende redder

Met wat geluk verschijnt zo’n door het publiek genegeerd meesterwerkje op de website 0 Views. Wie de auteur van dit weblog is, weten we niet. Wat voor criteria - anders dan nul views - hij of zij hanteert bij het redden van video’s blijft in het duister. Maar wie is bestand tegen de charme van ‘The many moods of Cleo’, een liefdevol met Windows Movie Maker vormgegeven portret van een Heel Bijzondere Poes:

Ontregelend

Het bekijken van deze filmpjes roept vragen op. Is het kunst? Wat is het verschil tussen de video’s op 0 Views en de bekende virale hits met miljoenen kijkers, zeg ‘Colin’s Bear Animation’? Is er wel verschil?

Ik ben benieuwd naar jouw mening.

Hoe het met die teddyberen zat, vraag je? Oeps, bijna vergeten! Maar hier komen ze alsnog:


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.