Twitter is hiring

Twitter is hiring

Twitter is op zoek naar nieuw personeel, volgens Techcrunch zelfs fanatiek en agressief. Met name het advertentieplatform moet sterk uitgebreid worden en daarom moeten er veel nieuwe mensen gezocht worden. Op de eigen jobssite staan ook een hele serie vacatures, maar slechts één sales, de rest technisch. Maar Twitter heeft ook een leuke video gemaakt, één die ik in ieder geval wel kan waarderen.

Nu ken ik Twitter niet van binnen, maar ik heb het geluk gehad de laatste jaren enkele keren met enkele hoge heren van Twitter te kunnen spreken, waarvan het gesprek met Dom Sagola op video is vastgelegd. De sfeer die ik uit de video krijg komt erg overeen met het gevoel wat ik bij deze mensen had, dus dat maakt deze video voor mij niet alleen leuk gedaan, maar ook goed gedaan. Bekijk hem hierboven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hey Bas,

    Mooie clip. Helemaal in hun stijl. Wanneer huren ze jou in voor de vervolmaking? ;)

    Gr. Andrew

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.