Vacature: Creatieve teamleider Marketing bij Managementboek.nl

3 augustus 2010, 04:26

{title}Managementboek.nl is een gevestigde Nederlandse internetboekhandel met een specialisatie op het gebied van management en organisatie. Het bedrijf bestaat ruim 11 jaar en er werken 30 mensen. Aan de site is het magazine M&L gekoppeld, dat 11 keer per jaar verstuurd wordt aan klanten.

Bij Managementboek.nl werken we momenteel aan een groot aantal functionele en uiterlijke wijzigingen van de site. We onderzoeken de mogelijkheden van nieuwe media en technologieën: digitaal uitgeven (o.a. voor de iPad), het ontwikkelen van (iPhone) apps, toepassing van mobiel internet, video, podcasting etc.

Onze strategie is erop gericht om het aanbod van producten en de informatie daarover voortdurend te verbeteren in samenwerking met ons natuurlijke sociale netwerk: de ‘community’ van zowel klanten als auteurs. Een nieuw initiatief als ‘Bookevents’ past in deze strategie.

Waarom zijn wij naar u op zoek?

Ons marketingteam bestaat uit 3 mensen en ziet zich geplaatst voor een steeds omvangrijker en complexer wordende taak. De toename van marketingtools en ook de mogelijkheden om marketing te bedrijven in en met steeds meer verschillende media, zorgt soms voor complexe uitdagingen. Samen met u willen wij onze marketingstrategie zo efficiënt mogelijk uitwerken met een maximaal resultaat. De directie is nauw betrokken bij het bepalen van de marketingstrategie.

Uw profiel

 • U beschikt (minimaal) over een HBO werk- en denkniveau;
 • U hebt jarenlange werkervaring in marketing en communicatie en bent bekend met de nieuwste trends, nieuwe media en het gebruik van sociale media/netwerken;
 • U hebt affiniteit met vormgeving;
 • U hebt ervaring met zowel on- als off-line marketing;
 • U kunt ‘merkdenken’ combineren met campagnematig opereren;
 • U hebt gewerkt in de internetbranche, in een e-commerce omgeving;
 • U hebt affiniteit met het assortiment van Managementboek.nl en bent bekend met zijn professionele (zakelijke) doelgroep;
 • U kunt een team enthousiasmeren en verrijken met uw kennis;
 • U denkt vanuit de klant en bent tegelijkertijd commercieel ingesteld;
 • U werkt zelfstandig en u communiceert helder op management- en operationeel niveau;
 • U bent ondernemend, initiatiefrijk en resultaatgericht en ziet mogelijkheden om waardevolle samenwerkingen aan te gaan.

Ons aanbod?

Managementboek.nl is een commercieel bedrijf, met een informele, no-nonsense cultuur. Wij hebben de ambitie om steeds vernieuwend en creatief te zijn. We hechten waarde aan een aangename werkomgeving voor al onze werknemers waarbij werkplezier hoog in het vaandel staat. We bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. De arbeidsomvang bedraagt minimaal 32 uur per week.

Solliciteren?

Richt uw brief met cv aan Managementboek.nl, t.a.v. Philip van Coevorden: {encode=”coevorden@managementboek.nl” title=”coevorden@managementboek.nl”}. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Philip van Coevorden tel: 010-4731397.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!