Vacature: Senior internet marketeer bij Essent

20 juli 2010, 04:55

De afdeling Internet Management bij Essent is verantwoordelijk voor werving & behoud van klanten via internet en het laten stijgen van Selfservice. Internet management valt binnen Centrale Marketing onder Product & Service development.

Voor de afdeling in Den Bosch zoekt Essent een ervaren, gedreven collega: Senior Internet Marketeer.

De functie

Als Senior Internet Marketeer ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten via internet – het belangrijkste acquisitiekanaal van Essent. Om de gestelde doelstellingen te realiseren, initieer en realiseer je SEA- en SEO-campagnes, optimaliseer je de Essent-website, zet je Performance Based Advertising-campagnes op en ontwikkel je campagnes op prijsvergelijkingssites. Voor al deze campagnes en projecten ben je target- en budgetverantwoordelijk.

Wij zoeken

Voor deze resultaatgerichte functie heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring aan bedrijfs- of bureauzijde. Je bent bekend met alle aspecten van online marketing, zoals usability, conversie optimalisatie en webanalytics. Door je ervaring en hands-on mentaliteit weet je precies wat de bottlenecks zijn en hoe je deze snel en adequaat oplost. Je bent dan ook gedreven, inventief, creatief en uiterst resultaatgericht.

Wij bieden

Wij bieden je een mooie job in een dynamische markt. Naast uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden heeft Essent veel aandacht voor de balans tussen werk en privé-leven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren door allerlei vormen van verlof. Ook is er ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Meer informatie?

Solliciteren doe je via het webformulier, die je hier kan vinden. Of neem voor uitgebreide informatie over deze functie contact op met Catherine Boon, senior recruiter: 06 – 4629 3519.

Over Essent

Essent is een Nederlands energiebedrijf dat op de internationale markt actief is. Wij zijn voortdurend bezig om aan de energiebehoeften van de maatschappij te voldoen. Wij weten als geen ander hoe je maximaal gebruikmaakt van energie die aanwezig is op aarde. Niet alleen van de bekende fossiele brandstoffen, maar ook van nieuwere bronnen, zoals zon, wind en biomassa. Want energie is er altijd en overal. Juist op plekken waar je het niet verwacht. Het enige dat je moet doen, is die bestaande energie benutten. En dat kan alleen als je meer energie steekt in ideeën, kennis én mensen. Werken bij Essent betekent dan ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!