Vacature: Senior Project Manager bij .bone

12 juli 2010, 04:12

{title}De Senior Project Manager ondersteunt de Account Director voor meerdere opdrachtgevers en is een online expert in hart en nieren. Als tweede aanspreekpunt op het operationele – en deels adviserende vlak draagt de Senior Project Manager grote verantwoordelijkheid.

Je bent een senior in je vakgebied en straalt dit ook uit. Een professional die de balans weet te vinden tussen de wensen van de klant en de belangen van .bone. Je bent dus bekend met het schrijven van een (de)briefing, weet je creatieve en mediacollega’s uit te dagen en weet hoe je opdrachtgevers moet adviseren. Je hebt een sterke persoonlijkheid die de cultuur van .bone aanvoelt. Je vakkundigheid vertaalt zich ook naar cijfertjes in relatie tot projectadministratieve zaken.

Werkzaamheden

Als Senior Project Manager ben jij hét aanspreekpunt, zowel intern als extern. Je hebt dagelijks contact met de klant om de voortgang van het project te bespreken, om kort te sluiten wanneer wat wordt opgeleverd en om nieuwe opdrachten binnen te halen. Daarnaast stel je interne briefingen op voor creatie en media. Jíj neemt het initiatief; jij maakt een planning en zorgt dat je collega’s gebrieft worden en aan de slag kunnen. Gedurende het project bewaak je de planning en ben je verantwoordelijk voor het stipt nakomen van de gemaakte afspraken met de klant. Zonodig stuur je intern bij. Tevens bewaak je het inkomen, de marge en de budgetten en je bent medeverantwoordelijk voor de commerciële begroting. Kortom; als Senior Project Manager weet jij onze klanten volledig te managen.

Profiel

  • Academisch/HBO niveau
  • Relevante werkervaring (minimaal 4 jaar) bij een professioneel reclame- of communicatieadviesbureau
  • Commercieel ingesteld
  • Gewend in oplossingen te denken
  • Ondernemend, met brede interesses
  • Een doener zonder te vergeten het hoofd te gebruiken
  • Gepassioneerd, vrolijk, positief én met een duidelijke eigen mening

Over .bone

.bone is een creatief bureau voor interactieve communicatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen van spraakmakende interactieve marketing campagnes. Gevestigd in Utrecht, opgericht in 1999, vanaf het begin creatie en media onder één dak en structureel meedraaiend in de top.

Met ervaren en deskundige medewerkers gaan we dan ook tot het uiterste om een perfect resultaat voor onze klanten te realiseren. .bone in een notendop; creatief, effectief, no-nonsense, direct en professioneel.

Solliciteren?

Denk jij bovenstaande persoon te zijn? Dan zien we graag je reactie met uitgebreid CV tegemoet via {encode=”pz@bone.nl” title=”pz@bone.nl”}.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!