Blue Shots TV: Notebook met Karim Batoun van VAgEgASTEN

Blue Shots TV: Notebook met Karim Batoun van VAgEgASTEN

Jong talent, wars van bestaande structuren en modellen. Creativiteit als rode draad en bovenal; enjoy life. Ik word daar altijd heel vrolijk van en daarom ben ik zo blij met die vage gast Kbiri, die op Blue Shots TV het prachtige Notebook programma voor me maakt. Een andere vage gast is Karim Batoun, graphic artist en lid van het creatief collectief VAgEgASTEN. Wat VAgEgASTEN doet? Eigenlijk alles, er zitten DJ’s in, designers, conceptenmakers, producers. Ze doen wat ze leuk vinden. Het kantoor is anti-kraak, dus altijd een toplokatie. Karim praat met Kbiri over zijn notebooks (van levensbelang) en over design, tekenen en creativiteit. Mooi, en inspirerende kost.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Volgens mij moet het VAgEgASTEN zijn in plaats van GAvEgASTEN...check ook je eigen hyperlink naar het creatief collectief :)

    geplaatst op
  • @lieke: Was een freudiaans foutje ;), inmiddels aangepast. R

    geplaatst op
  • Haha, kan gebeuren...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.