Blue Shots TV: Notebook met Karim Batoun van VAgEgASTEN

9 juli 2010, 12:00

Jong talent, wars van bestaande structuren en modellen. Creativiteit als rode draad en bovenal; enjoy life. Ik word daar altijd heel vrolijk van en daarom ben ik zo blij met die vage gast Kbiri, die op Blue Shots TV het prachtige Notebook programma voor me maakt. Een andere vage gast is Karim Batoun, graphic artist en lid van het creatief collectief VAgEgASTEN. Wat VAgEgASTEN doet? Eigenlijk alles, er zitten DJ’s in, designers, conceptenmakers, producers. Ze doen wat ze leuk vinden. Het kantoor is anti-kraak, dus altijd een toplokatie. Karim praat met Kbiri over zijn notebooks (van levensbelang) en over design, tekenen en creativiteit. Mooi, en inspirerende kost.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Lieke

  Volgens mij moet het VAgEgASTEN zijn in plaats van GAvEgASTEN…check ook je eigen hyperlink naar het creatief collectief 🙂


  9 juli 2010 om 12:47
  ronnieo

  @lieke: Was een freudiaans foutje ;), inmiddels aangepast. R


  9 juli 2010 om 13:59
  Lieke

  Haha, kan gebeuren…


  9 juli 2010 om 14:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!