Viral Friday: Old Spice - Questions

Viral Friday: Old Spice - Questions

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Old Spice. Na “The Man Your Man Could Smell Like” heeft Old Spice nu een nieuwe viral hit, “Questions”. Op plek 2, Patrick Boivin. Een maand geleden scoorde Patrick een hit met zijn “Iron Baby” video, deze week een nieuwe animatie met Star-Wars’ AT-AT in de hoofdrol. iPhone4 VS HTC Evo maakt de top 3 deze week compleet. In deze hilarische video zijn we getuigen van een gesprek tussen een iPhone fan en een HTC Evo fan.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.