Blue Shots TV: Omar Kbiri en James Worthy

Blue Shots TV: Omar Kbiri en James Worthy

Blue Shots TV wil graag werken met jong talent. Twintigers die dolgraag TV programma’s willen maken voor professionals. Het eerste talent waarmee ze dit gaat doen is Omar Kbiri. Omar Kbiri (kbiri.nl, hij blogt ook hier op Marketingfacts) staat voor het DNA van Blue Shots TV. Jong, ambitieus en als een vis in het water in het medialandschap waarin we leven. Al enige tijd is hij zelf actief met video, maar vanaf nu heeft hij zijn eigen programma’s op Blue Shots TV: Notebook en Kbiri Consult. In deze posting een aflevering van Notebook. In Notebook praat Omar Kbiri met creatieve gasten over hun notebook. Wat staat er allemaal aan inspirerend materiaal in en hoe wordt het notebook gebruikt door onze gast? Reisjes met reisleider Omar door de creatieve geest van z’n gasten.

In deze Notebook ontvangt Omar als gast James Worthy. Laten we zeggen een uitgesproken figuur. Over zichzelf zegt ie op zijn blog:

‘Ergens in de zomer van 1994 ben ik begonnen met schrijven. In die tijd was alles nog puur en deed ik het alleen maar uit liefde voor het mooie vak. Het was mijn doel om, net als tijdens een potje trefbal, zoveel mogelijk mensen te raken. Nu, dertien jaar later, doe ik het eigenlijk alleen nog maar voor het geld, de faam en kittige vrouwtjes met indrukwekkende decolletés.’Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Al ruim een decenium groot genieter van James, prpo!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.