Zeven Nederlandse bedrijven onder nominaties Red Herring

Zeven Nederlandse bedrijven onder nominaties Red Herring

De redactie van het Amerikaanse Red Herring maakte gisteren de nominaties bekend voor de 2010 Red Herring Top 100 Europe. De lijst bevat momenteel nog een kleine 200 Europese bedrijven die volgens de jury het meest innovatief zijn, en op het punt staan explosief te gaan groeien. Onder de genomineerden vinden we zeven Nederlandse bedrijven terug: Agendia, BMEYE, BoosterMedia, Copernica BV, Flogs International, Mappyfriends en VidiGo BV. De finalisten worden beoordeeld op aspecten als technologische innovatie en financiële prestaties, en horen op 27 mei of ze de top 100 hebben gehaald. Vorig jaar wonnen IRL Connect en Mobypicture.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Copernica, Flogs en MBEYE hebben de top 100 gehaald en zijn dus winnaars bij de Red Herring Awards 2010.
    Uit de officiële press release (vrij vertaald):
    “Het kiezen van de organisaties met de meeste potentie was bepaald niet makkelijk,” zegt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. “Met scherpe afwegingen en discussies hebben we de lijst teruggebracht van honderden kandidaten uit heel Europa tot de Top100 winnaars. We geloven dat Copernica Marketing Software de visie, drive en vernieuwing van een succesvolle onderneming verwezenlijkt. Copernica BV mag trots zijn op deze award, want er was zeer sterke concurrentie.”

    Zie ons volledige persbericht op: http://bit.ly/dumo51

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.