Vereeuwig jezelf op Google Maps?

Vereeuwig jezelf op Google Maps?

Google koopt een hoop: bedrijven, internet services, straaljagers, energieleveranciers, uw ziel. Nu is de tijd aangebroken dat ze hun aankoop uit 2008 gaan inzetten, een satelliet ter waarde van een half miljard, om high-res materiaal te schieten voor Google Maps. De cameralens is in staat details ter grootte van 40 centimeter te schieten. Google vliegt eind maart over Nederland en internetbureau Zicht wilde dat moment niet zomaar voorbij laten gaan. Dit keer zijn we er klaar voor! Meld je aan op de actiesite en je krijgt een e-mail zodra bekend is wanneer de satelliet over jouw huis vliegt. Ik lig alvast klaar op mijn dakterras. Coole actie! Of… is dit een van de eerste 1 april grappen?  Bij Bright denken ze van wel.


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Nou....... ik weet het niet hoor. ;)

  geplaatst op
 • Buiten dat het sneu is om andermans artikelen te gebruiken zou je op z'n minst zelf een heel klein beetje research moeten doen Mangrove.
  Google is enkel sponsor van die sateliet. Niet eigenaar en is dus niet gekocht.
  Je had beter je stuk van Wired kunnen kopiëren i.p.v Bright.

  geplaatst op
 • @slechteman wat is dat nu voor een reactie? Slecht weekend gehad?

  @Ruben: denk net als Bright dat het een 1 april grap is, maar we zullen het zien donderdag!

  geplaatst op
 • @Slechteman, Bedankt dat je reageert. Ik doe niet aan plagiaat, dit artikel was vrijdag al geschreven n.a.v. twitterberichten, bij plaatsing hebben we de verwijzing naar Bright er daarom júist bij geplaatst. Ik dacht dat Google een dusdanig grote investering had gedaan dat ze mede-eigenaar was. Goed dat je hier op wijst als dat niet zo is, wel jammer dat je dat verwijtend én anoniem doet.

  @Marco, ja, is het ook wel, maar wel een heule coole! :-) Denk dat ik daarom speciaal voor Zicht toch mét een hele groep mensen in pimpelpaarse overalls in een weiland ga liggen.

  geplaatst op
 • @Ruben: De paarse overall, staat ons allemaal. Als blijkt dat het een geintje is, dan ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe Zicht omgaat met de door mij verstrekte gegevens. Daar zullen we ze eens goed om in de gaten gaan houden ;0

  geplaatst op
 • Grappig idee, maar volgens mij niet de eerste keer dat een bedrijf dit aanbied.

  geplaatst op
 • De foto's staan online, te leuk gedaan allemaal: http://googlemaps.zicht.nl/

  geplaatst op
 • Echt een goede grap!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.