‘Verboden’ Obama commercial: Yes! Weh kamp

‘Verboden’ Obama commercial: Yes! Weh kamp

In onderstaande ‘verboden’ commercial lijkt Obama reclame te maken voor Wehkamp. Met de nodige tweets en een opname bij Dumpert is aan aandacht geen gebrek. De reacties zijn op dit moment op Twitter overwegend positief en op dumpert gemixt.

Wie het heeft ontwikkeld is nog niet officieel bekend maar geen slechte aktie in het kader van de Thuiswinkelawards voor Wehkamp. Het feit dat Jordy van der Heide van Wehkamp meehelpt bij de nieuwsverspreiding op twitter zegt m.i. genoeg ;) De nominatieronde voor de thuiswinkel awards is inmiddels afgerond en 8 maart kan er pas gestemd worden, dus hopelijk is voor Wehkamp deze video niet te vroeg viraal geworden.

Benieuwd wat jullie vinden briljant of toch ietwat goedkoop meeliften op andermans populariteit?


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Of het nu een leuke inhaker is, of je vindt het niks... Laten we in ieder geval niet vergeten dat er waarschijnlijk bij Wehkamp en het reclame bureau heel veel lol is geweest tijdens het bedenken en maken. Is toch heerlijk om af en toe samen met de klant een beetje tegendraads te doen en om samen lol te hebben. :) Glimlach op de Vrijdag :)

  geplaatst op
 • @jeroen Gelachten zal er zeker en inderdaad vrijdagmiddag is mooi moment voor dit. Maarre....wil je nu subtiel eigenlijk ook zeggen dat je er bij betrokken bent geweest? ;-)

  geplaatst op
 • @ Erik nee, helaas, Wehkamp is geen klant van ons.

  geplaatst op
 • Tjee, wat treurig dit.
  Een totaal gebrek aan creativiteit. Mensen die dit gemaakt hebben en er zelfs om gelachen hebben moeten een verbod krijgen om in de creatieve industrie te werken.
  Kinderachtige woordspellingen 'humor.'

  geplaatst op
 • @kk: dit is toch op zijn minst een glimlach waard! Persoonlijk vind ik hem tegen het geniale aan, en het zou wel eens 1 van de betere virals van 2010 kunnen gaan worden. Zo niet de beste.

  geplaatst op
 • Inderdaad een glimlach waard.
  Vind hem persoonlijk geweldig..!

  Viral = rumour.

  Niets meer en niets minder.
  En dat gaat ze zeker lukken zo

  geplaatst op
 • treurig... wat flauw...

  geplaatst op
 • In dezelfde categorie: Wéééékamp

  geplaatst op
 • Ach, want je er ook van vindt, een viral is inderdaad om rumoer te geven en als ik zo eens naar google, twitter, dumpert, youtube en nog vele andere sites kijk met vermeldingen dan is die rumoer, om het stem gebeuren voor Wehkamp tijdens de NTO Awards, ruimschoots aanwezig! En ik heb er hartelijk om gelachen, en daar is het voor bedoeld. Ik zeg dus Yes weh kamp!

  geplaatst op
 • Ik kan dit wel waarderen! Leuk en slim gedaan.

  geplaatst op
 • Ik kan dit wel waarderen! Leuk en slim gedaan.

  geplaatst op
 • Dit is mijn Remix / Mash Up van deze Yes weh kamp! Obama video. http://www.youtube.com/watch?v=x0W0NI6f5B0

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.