Hoe staat het met de volwassenheid van E-business in Europa?

Hoe staat het met de volwassenheid van E-business in Europa?
,

Is e-business al integraal onderdeel van mijn strategie? Hoe volwassen zijn mijn concurrenten op het gebied van E-business?  Atos Consulting heeft in 2008 onderzoek gedaan naar de volwassenheid van E-Business in Nederland (zie eerdere postings). De ‘E-Business Maturity Benchmark’ maakt voor verschillende branches zichtbaar hoe E-Business in haar groei naar volwassenheid gestalte kan krijgen. Op basis van het E-Business Maturity Model wordt inzichtelijk gemaakt welke stappen concreet genomen moeten worden om optimaal rendement uit je e-business organisatie te halen. Klik hier indien je de whitepaper van het onderzoek uit 2008 wilt downloaden. Wegens het grote succes van het e-business onderzoek in Nederland, zijn we nu een nieuw onderzoek gestart dat wij naar Europees niveau brengen. Hoe staat het met de volwassenheid van E-Business in Europa?

Ben je ook benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat en hoe het zit met de volwassenheid van E-Business? Doe dan hier mee met het online onderzoek: E-business Maturity in Europa. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Alle deelnemers die de gehele vragenlijst hebben ingevuld ontvangen een eindrapport.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.