Verslag van CES 2010 3D alles, Ebooks, Tablets, Car electronics en 30 andere filmpjes

7 januari 2010, 21:00

Hierbij mijn verslag van de CES 2010dag 1. Helaas zit ik niet in de zon in Las Vegas maar in de sneeuw in Nederland maar je kunt zoveel vinden via het web dat ik 30 video’s heb verzameld om een indruk te geven wat er interessant is:

Trend #1 3D op je TV, Blue-Ray, Satelliet, Laptop en mobile phone. Lijkt alsof de hele industrie 5 jaar heeft gewacht en dat nu alle wieltjes beginnen te draaien.

Trend #2 tablets en allerlei variaties van ultra mobiele pc’s. We willen het klein maar wel compleet hebben onder de €500 (behalve met het komende Apple tablet).

Trend #3 Vervolgens E-readers in vele soorten en maten. Nu de eerste miljoenen zijn verkocht komt iedereen over de brug.

Trend #4 Car electronics. Microsoft heeft een prachtig Sync platform gemaakt voor in auto’s van oa. Ford. Het ultimate voice driven entertainment en handfree car control system wat aansluit op een mobiel device naar keuze.

Er nog 200 andere trends zoals videoconferencing voor consumenten maar deze giga beurs is onmogelijk te vangen in een paar woorden en beelden.

O, en geniet van demini helicopter met 2 camera’s die door een Iphone via wifi, touch en shuffle wordt gecontroleerd en waarmee je augmented reality games kunt spelen. ‘Cool’ is het juiste woord.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    venturo

    Vincent, indrukwekkend dat ultradunne beeldscherm van Samsung. Denk ook dat een hoop bedrijven achter de feiten aan gaan lopen als ze geen full HD of wellicht zelfs 3D in hun mix van technologie, content en diistributie model hebben zitten. De consument gaat in 2010 mede door een aantal grote evenementen (WS en WK) de grote vershillen met HD en digitaal herkennen en dus eisen…


    7 januari 2010 om 22:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!