Interview: Jeroen de Bakker over digital branding

Interview: Jeroen de Bakker over digital branding

Op online tuesday, afgelopen dinsdag, sprak ik nog even heel kort na met Jeroen de Bakker over digital branding en de toekomst ervan. In onderstaand interview (techniek, camera, montage: Henk-Jan Winkeldermaat) praat De Bakker in sneltreinvaart over hoe adverteerders ermee bezig zijn (‘online heeft zich bewezen als bereiksmedium’), over wat banners doen voor een merk (‘wordt nauwelijks gemeten’), en over tv in vergelijking met online.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • En dan is het mooi dat we bij OMD al lang al Adtracktive onderzoek hebben lopen voor verschillende klanten (waaronder FMCG's) waarbij we de merkdoelstellingen kunnen aantonen per mediumtype... en dus ook hoe de verschillende media met elkaar samenwerken hierin.

    Het is dus niet een nieuw verhaal wat @JeroendeB. vertelt, maar a) hij vertelt het wel erg goed. en b) hij voelt goed aan hoe ze die branded utility / content zoals Teamlink of Zonnewijzer kunnen maken en inzetten..... en dat is wel een paar stapjes verder dan de meeste reclamebureaus zijn (die toch wel over het algemeen in zenden [liefst tv] blijven hangen.)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.