Blueshots TV cases: Lisa Dijkstra over online tuesday (en Traffic4u)

Blueshots TV cases: Lisa Dijkstra over online tuesday (en Traffic4u)

Zie hier: de ene M! blogger (hij is óók nog internettelevisiepionier) die de andere M! blogger (ze is óók nog manager international marketing en strategy van Traffic4U) interviewt. Ronnie Overgoor interviewt voor de nieuw Blueshots.tv rubriek “Cases” Lisa Dijkstra. Over search in tijden van recessie, over Traffic4u en de internationale plannen en over online tuesday, vanavond in Felix Mertitis vanaf 19:30. Weest op tijd: Er zijn maar 200 plaatsen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Hier had Ronnie wel even iets harder morgen doorvragen over het 212 - online tuesday ontstaan :-)
  En nu maar hopen dat er een ruimte komt voor 500 man. Succes vanavond #benieuwdofdeinhoudbeterwordt kijk er naar uit dat ook de adverteerder binnenkomt, niet alleen de consultancy incrowd.

  geplaatst op
 • "Het 'schijnt' crisis te zijn" no shit Sherlock ;).
  Leuk interview, Lisa doet t goed op tv, al kan een keer ademhalen geen kwaad...

  Ik kan er helaas niet bij zijn deze keer, was erg benieuwd naar de kick-off, maar volgende keer beter!

  geplaatst op
 • Stemmig achtergrondje....

  geplaatst op
 • @ Ton: zoals eerder aangegeven is dit initiatief ontstaan omdat wij vanuit een aantal partners de maandelijkse bijeenkomsten meer wilden professionaliseren en beter wilden structureren. Helaas zijn we daar met de partners van 212 Amsterdam niet uitgekomen. Heel veel meer valt er niet over te zeggen.

  @ Annelies: Thanks! En wat betreft dat ademhalen... daar heb ik zelfs in het dagelijks leven problemen mee zoals je je misschien nog wel kun herinneren... ;)

  geplaatst op
 • Leuk interview Lisa, veel succes bij de kickoff vanavond en ik weet zeker dat dit een beter gestructureerd event zal worden dan 212!

  geplaatst op
 • Lisa!
  Mooi verhaal! Het event heeft mij helaas nog niet bereikt want van een kickoff vanavond wist ik niets. Next time ben ik er zeker bij!
  Succes!

  geplaatst op
 • Hey Lisa,

  Goed interview, leuk om weer eens je gezicht voorbij zien te komen!

  geplaatst op
 • Leuk! Volgende ben ik er zeker bij!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.