ADV: Schrijf je nu in voor de M! Academy cursus Mobile Marketing

25 september 2009, 05:47

Mobile marketing is hot, augmented reality is hip: de mobiele telefoon lijkt een prachtig middel om als marketeer je publiek direct via de broekzak te bereiken. Maar hoe? Wat werkt? Hoe ga je aan de slag? In de cursus Mobile Marketing nemen mobile experts Yuri van Geest en Martijn Pannevis je mee op een mobiele reis vol mogelijkheden.

Tijdens deze eendaagse cursus leer je de achtergrond van mobile marketing. Niet alleen wat het precies is, maar ook wat je ermee kunt en hoe je planmatig strategisch aan de slag kunt met mobile marketing. Aan de hand van diverse mobiele campagnes word je op praktische wijze op de hoogte gebracht van alle trends en mogelijkheden. Ook geven de docenten je een kijkje in de toekomst van mobiele applicaties en toepassingen. Zo zal er bijvoorbeeld worden stil gestaan bij Augmented Reality en mobile live streaming. Klik hier voor meer informatie. Of schrijf je hier in. Voor vragen: matthijs[at]marketingfacts.nl. Datum: Dinsdag 27 oktober 2009.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!