Blue Shots TV: Ilse Media TV met Gary Vaynerchuk

18 september 2009, 11:07

Het absolute hoogtepunt wat mij betreft zie je hierboven, een eer om te interviewen: Gary Vaynerchuk.

Blue Shots TV was in de vorm van Ilse Media TV aanwezig op de Emerce eDay 2009. Meer dan tien interviews werden gemaakt, inclusief alle keynotes van de dag. Natuurlijk kwam Hans Rosling aan tafel, de man die een indrukwekkende keynote gaf. Ook met de Europese baas van LinkedIn werd gesproken die eDay duidelijk als springplank had gebruikt om te melden dat ze een kantoor gaan openen in Nederland, mede omdat wij met 1.4 miljoen leden tot de actiefste groep behoren op LinkedIn.

Naast de andere keynotes, zoals Robert Rice, Nick Bilton en Winston Binch, werden ook nog een reeks spontane interviews afgenomen met o.a. Lot Keijzer van bureau Twist, Ronald van der Aart van RepMen en Kees Zegers van Tripolis.

Ze komen allemaal de komende dagen online via Blue Shots TV, Emerce en Ilse Media, maar het absolute hoogtepunt wat mij betreft was Mr. Gary Vay-Ner-Chuk: Passie, passie en passie! Symbool voor de online wereld….wat mij betreft.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

4 Reacties

  mgvandenbroek

  “Why do you think I think you’re a hero?” GOGOGOOGOGOGOGOOGOOO, Ronnie! 😉


  18 september 2009 om 11:39
  ronnieo

  Is that a question or what! 🙂

  Dit soort mensen als Gary word ik enorm gelukkig van.


  18 september 2009 om 11:47
  Roderick

  Gaaf interview!

  Zijn performance als afsluiter op eDay was ook geweldig. Geen slideshow maar een enorm inspirerend verhaal. Volgens mij ging de hele zaal met een glimlach naar buiten na afloop.


  21 september 2009 om 08:01
  ronnieo

  Inmiddels ook alle andere interviews inclusief Rosling, Eyres, maar ook Kees Zeger en Erwin Blom; op http://www.blueshots.tv/live.


  22 september 2009 om 04:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!