Boeklancering ‘Review’ en interview

Boeklancering ‘Review’ en interview

Bij Marco staat het boek op het verlanglijstje, het moment dat het boek het licht zag is al even geleden. Henk en Klaas Kroezen van WUA! lanceerden eind mei bij Lenthe Publishers ‘Review’, de afstudeerscriptie van Klaas Kroezen maar dan in boekvorm. Op 28 mei was het daarom even feest in het nieuwe pand, waar de heren tegenwoordig kwalitatief onderzoek uitvoeren naar aankoopbeslissingen op websites (zie bijvoorbeeld: ‘Ben de beste in sim only’). Hieronder het interview met Klaas & Henk nét na de feestelijke launch. Hier boven de speech van de broeders, tijdens de lancering.


Voor de volledigheid, en dat schreef ik ook al in de eerste posting over het boek: Lenthe Publishers (aandeelhouder van Marketingfacts) is de uitgever van het boek. Zowel Marco als ik zijn bij het boek betrokken geweest (voorwoord en case).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.