PICNIC organiseert creative PICNIC Salon in New York

PICNIC organiseert creative PICNIC Salon in New York

PICNIC organiseert vandaag de eerste editie van de PICNIC Salon New York in New York City. Deze bijeenkomst, die een dag duurt, brengt top creatieven, brand innovators en opinieleiders vanuit Amsterdam en New York samen om creatieve en commerciële samenwerking tussen de twee steden te stimuleren.

Het programma van de PICNIC Salon New York zal starten met een welkom van de wethouder van Amsterdam, Carolien Gehrels. De gast keynote spreker is Russell Shorto, de schrijver van “The Island at the Center of the World” en contributing writer voor The New York Times Magazine. Shorto zal vertellen over het slaan van een brug van historische naar digitale samenwerking. Andere sprekers zijn Kevin Slavin van New York’s toonaangevende game design studio Area/Code, Ben Cerveny, Senior Strategist van Stamen Design en Michael Johnson van Pixar Animation Studios. Er zal ook een speciale presentatie zijn van de National Postcode Lottery Green Challenge.

PICNIC Salon New York is verbonden aan NY400, een jaar vol speciale evenementen, tentoonstellingen en activiteiten die de 400ste verjaardag vieren van de aankomst van Henry Hudson in wat nu New York City is op het Nederlandse schip “Halve Maen”. NY400 biedt een kans om verder te bouwen op de gedeelde geschiedenis en de bestaande vriendschap tussen Nederland en de Verenigde Staten. PICNIC Salon New York is mogelijk gemaakt door de steun van onze partners: Amsterdam Partners, amsterdam inbusiness, Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA), Ministerie van Economische Zaken en G-Star International.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.