Idealize: Zelf aan de slag met Augmented Reality

Idealize: Zelf aan de slag met Augmented Reality


Augmented reality is aan het doorbreken, zie dit prachtige verhaal van Maarten Lens-Fitzgerald van gisteren (’De Augmented Reality Hype Cycle’). In dat verhaal keek Maarten vooruit, in het filmpje hierboven zijn we terug in het hier en nu. Want op de website Livingsasquatch.com kun je als gebruiker zélf aan de slag met Augmented Reality. Dat kón natuurlijk allang (zie ook: ‘Ray-Ban Virtual Mirror: Zo gebruik je augmented reality!’), maar nu gaat het om het maken van een filmpje, die je weer kunt delen via Twitter en Facebook. Via, en meer op: Idealize.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Dit is waanzinnig.
  Super leuk om bijvoorbeeld ook met producten te doen.
  Vreemd dat hier niemand een reactie op schrijft terwijl dit marketing technisch vele mogelijkheden zou kunnen bieden.
  Je moet natuurlijk wel een beetje oop de hoogte zijn van techniek en niet enkel een Twitter gelovige zijn.

  geplaatst op
 • Hallo,
  Na het boekje marketingfacts gelezen te hebben en al ongelofelijk veel tijd doorgebracht te hebben op het internet over dit onderwerp, vraag ik me af of jullie me misschien op weg kunnen helpen.

  Voor mijn stage bij een culturele instelling willen we proberen te realiseren dat als iemand zijn mobiele telefoon voor een bepaald kunstwerk houdt hij dan extra info over de kunstenaar ed ziet. Misschien zelfs een filmpje van het maakproces. Nu kan ik heel veel informatie vinden over het principe van AR maar het daadwerkelijk toepassen ervan niet (helemaal niet voor een computerleek als ik). Mijn vraag is of iemand misschien handige tips of sites heeft die me een heel eind op weg kunnen helpen om dit te realiseren.

  Groetjes Marleen

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.