Interview Erwin Blom (The Crowds) over nieuwe organisatievormen

Interview Erwin Blom (The Crowds) over nieuwe organisatievormen


In het kader van de serie nieuwe organisatievormen heb ik recent Erwin Blom geïnterviewd. Erwin was tot vorig jaar verantwoordelijk voor alle nieuwe media bij de VPRO en heeft per 1 januari 2008 samen met zijn evenknieën van de VARA en TROS The Crowds opgericht. The Crowds is wat je noemt een netwerk bedrijf, een kleine kern met een groep van specialisten om zich heen. Erwin spreekt over de manier waarop ze The Crowds zelf hebben ingericht, waarom ze toch een kantoor hebben genomen, hoe je dat ondersteund met een virtueel kantoor en hoe bedrijven hun interne en externe processen kunnen aanpassen met behulp van nieuwe media.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Hoi Bas, misschien is het leuk om bij dit soort interviews in de begeleidende tekst links te plaatsen naar tools of onderwerpen waarover gesproken wordt. Zo heeft Erwin het over een aantal tools die hij gebruikt die misschien niet iedereen kent. Dan kan je natuurlijk gaan 'googelen' maar als ze erbij staan is het nog makkelijker :)

    verder leuk interview overigens

    geplaatst op
  • @Bas ja, misschien was dat voor Marketingfacts handig geweest. Goed idee voor de volgende keer. Dank. Op RecTec had ik wel wat meer info gezet, omdat ik weet dat die doelgroep doorgaans meer informatie nodig heeft voordat ze een filmpje bekijken. Ook zonder links zie ik trouwens :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.