Vacature: Commerciële Internet Marketeer bij Baderie en InstalCenter

29 januari 2009, 06:30

{title}IGM holding exploiteert drie franchiseformules. Baderie, InstalCenter en Bad in Beeld.

Een zeer belangrijk onderdeel in de communicatiemix van de formules zijn de succesvolle websites baderie.nl en InstalCenter.nl. Beide sites zijn toonaangevend binnen de branche.

Jouw uitdaging bestaat uit het op nummer één zetten van baderie.nl en Instalcenter.nl tussen de concurrerende websites. Je rust niet totdat je dat voor elkaar hebt gekregen.

Baderie en InstalCenter zijn op zoek naar een Commerciële Internet Marketeer.

Baderie richt op de verkoop van badkamers in het midden en hoge segment. Baderie bestaat 30 jaar en heeft 65 winkels.

InstalCenter is een franchiseformule voor middelgrote installatiebedrijven die op een professionele manier hun markt bewerken. Instalcenter heeft 52 aangesloten bedrijven.

Als Internet Marketeer ben je verantwoordelijk voor de websites, het bedenken en het beheren van online advertentiecampagnes, SEA en SEO. Je initieert, stuurt en begeleidt online projecten en realiseert hierbij de doelstellingen binnen de vastgestelde tijd, budget en kwaliteit.

Je schrijft teksten voor de site en online campagnes, stelt lijsten met zoekwoorden op en bepaalt biedprijzen per advertentieklik. Je verwerkt de campagneresultaten in heldere resultaten. Op basis van deze resultaten verbeter je continu de advertentiecampagnes. Ook ben je verantwoordelijk voor linkbuilding en geoptimaliseerde pagina’s.

Jij bent:

Een doorzetter, zelfstandig, initiatiefrijk, resultaat- en prestatiegericht. Daarnaast ben je handig genoeg met computers om eenvoudige wijzigingen snel zelf door te voeren.

Je bent op de hoogte van SEA en SEO en van de huidige ontwikkelingen in de zoekmachine marketing markt.

Je beschikt over een HBO opleiding bij voorkeur richting (marketing/cross mediale) communicatie of een recent afgeronde informatica opleiding.

Je beschikt verder over relevante ervaring. Kennis van Google AdWords, Yahoo Search en Marktplaats zijn vanzelfsprekend.

Goede beheersing van MS Office, vooral Excel is wel handig.

Interesse?

IGM Holding biedt jou een uitdagende functie met veel vrijheid om zelfstandig succesvol te opereren in een prettige werkomgeving. Onze primaire voorwaarden zijn absoluut concurrerend en ook alle secundaire zaken die je voor je functie nodig hebt zijn aanwezig.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en durf je de uitdaging aan? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je CV en motivatie via e-mail naar {encode=”hkoperdraat@igmholding.nl” title=”hkoperdraat@igmholding.nl”} o.v.v. Internet Marketeer

IGM Holding bv

Postbus 168,

4190 CD Geldermalsen.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!