• Mobile
  wordt gesponsord door

Zo gaat Zcapes eruit zien

Zo gaat Zcapes eruit zienRaimo van der Klein kondigde het al eerder aan, maar de site van Zcapes liet tot voor kort vooral en alleen het logo zien. Nu hebben de mensen achter SPRXMobile een Slideshare presentatie gepubliceerd op het companyblog over Zcapes. De visie, wat ze gaan doen, het hoe en het waarom. ‘Promising stuff,’ is alvast een van de reacties op Twitter. Uit de presentatie: ‘What is Zcapes? Zcapes is a service built around mobile miniblogs of things, places, events and situations.’ Een Zcape is een ‘place of aggregation’, een ‘place of interaction’ en een ‘place of commerce’. Get it? Nog niet helemaal? Check dan de presentatie! Raimo, Claire, Maarten en Roy Meister: succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Visie ziet er goed uit..als ik het goed begrijp is Zcapes een aggregator tool om een mobiele ME-portal (sheet 39) te beheren, waarbij location en social context relevant zijn. Waarin onderscheid Zcapes zich van bv. een mobiele Hyves?
  Meld mij aan voor Beta ;-)

  geplaatst op
 • @royduf we hebben een feature van sociale netwerken (rooms, groups en hyves) gepakt en naar een compleet mobiele service omgezet. Makkelijk, relevant en licht. Er zijn dus overeenkomsten met Hyves en het staat niet in verhouding. Als in: Zcapes staat tot Hyves als Twitter staat tot Hyves. Het zit er in maar staat ook op zich. Trouwens wat kan Hyves niet 8-)

  geplaatst op
 • Ziet er veelbelovend uit!

  geplaatst op
 • Een veelbelovende ontwikkeling maar een mobiele revolutie? Overigens het begrip QA, (any content, any how, anywere and anytime) is geen uniek uitgangspunt voor Zcapes nietwaar Raimo? :-) Voor mobile content geldt per definitie " rising to the occasion" toch? Maar heeft de consument al laten weten wat het allemaal op de telefoon wil?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.