Marktplein DM: Impressie Dag 1

Marktplein DM: Impressie Dag 1

‘Ik heb heel veel dingen gehoord die ik eigenlijk al wel wist, maar dat is ook wel leuk om te horen.’ Dat is de reactie van een van de bezoekers van Marktplein DM (vorige week donderdag en vrijdag, Maastricht) in bovenstaand filmpje. Maar het verhaal van Kirsten Verdel van het online campagneteam van Obama, dat was wél inspirerend en nieuw volgens deze bezoeker. Zelf had ik dat ook ingeschat in deze voorbeschouwing. En ik vond ook, dat het wel erg veel gesneden koek was, daar in dat schitterende Bonbonniére in Maastricht.

Mary Beth Kemp van Forrester is leuk en een ‘grote naam’. Maar haar verhaal over The Groundswell, dat kun je 6 keer per jaar op verschillende events horen. Het verhaal van Dave Dugan vond ik wel erg gaaf, dat van Jeroen Verdonk van Dell was wat algemener. Kwam ook, omdat ik dit interview met Verdonk over Twitter sales al bekeken had. Moet gezegd, dat ik dag 2 gemist heb: erg zonde.

Wat ik helemaal te gek vond, was het poppenspel. Twee poppen (één poppenspeler) maakten in een gesprek een wrap-up van het event. Tussendoor, en als afsluiting. Scheelde dagvoorzitter Wim Andrea een hoop werk. Wat was dit goed. Snel, gemeen, grappig, helemaal te gek.

Bovenstaande video is gemaakt door Tvents en Gnr8. De cameravoering en montage was in handen van Jolijn Landheer, productie door Annemarie Marijnissen en camera door Alexis Koutouzis.. Als het goed is, komen zij nog met een video met Kirsten Verdel. Hopelijk ook met een video van het poppenspel.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.