Viktor & Rolf lanceren online modeshow

Viktor & Rolf lanceren online modeshow

Viktor & Rolf lanceren online modeshow

Moet eerlijk toegeven dat ik niet zo heel veel heb met mode, maar als bewoner van modestad Arnhem ben ik wel geinteresseerd in de mogelijkheden van nieuwe media in de modebranche. Zo was ik destijds enthousiast over de vodcast van Karl Lagerfeld, en werd ik vanmorgen getipt over de online modeshow van Viktor & Rolf waarin ze vanaf vandaag hun zomercollectie 2009 tonen.

Viktor & Rolf is een bekend toonaangevend modehuis onder leiding van het eigenzinnige ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren met theatrale modeshows en extravagante kledingcollecties. Het modeduo staat bekend om zijn onorthodoxe manier van werken. Ook dit keer hebben de twee met hun online modeshow weer een originele aanpak om hun nieuwe collectie te tonen. Jammer dat ze zich hebben beperkt tot slechts een video van de online modeshow. Waarom geen interactiemogelijkheden ingebouwd waarbij je kunt doorklikken naar meer informatie over een bepaalde creatie? En waarom geen mogelijkheid om met de heren te chatten (tijdens de modeshow vanochtend)? Leuk initiatief deze online modeshow maar wel één met veel gemiste kansen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Leuk hoor. Lijkt me wel interessant om met het oog op Arnhem-promotie dit format verder uit te werken als een soort van online Coming Soon, afhankelijk van kosten die daar tegenover staan. Wellicht zijn kosten te drukken middels een coproductie van Arnhemse studenten mode, media en ict?

    geplaatst op
  • @Steinemensch: ik doe graag mee, dus als we een aantal (Arnhemse) partijen bij elkaar kunnen krijgen moet er volgens mij iets moois van te maken zijn!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.