PICNIC08: 6 mobiele startups pitchen om de 100.000 van Vodafone

PICNIC08: 6 mobiele startups pitchen om de 100.000 van Vodafone


Vanmorgen en vanmiddag pitchten 6 mobiele startups hun bedrijf op de laatste dag van PICNIC08. De inzet: 100.000 euro, beschikbaar gesteld door Vodafone (zie ook: ‘PICNIC08: 100.000 euro voor de beste mobiele applicaties’). In bovenstaande video presenteren zich: Nulaz, Mi-i, MapTheGap, MobyPicture, TipSpot en Exphera. Waarom vinden ze, dat juist zíj moeten winnen? En hoe ging hun presentatie? De prijsuitreiking is vanmiddag, om 18.00. Hou deze post en de comments in de gaten!

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Kan zo niet inschatten wat het beste concept is, maar interessante cases. Ben benieuwd naar uitslag!

  geplaatst op
 • Toch best groot aangekondigd: in de Conference Zaal op PICNIC hebben ze net het filmpje van @Marlooz met de finalisten gedraaid!

  geplaatst op
 • Vodafone koos toch voor de veilige optie en heeft het prijzengeld verdeeld over een top 3. Alles of niets was spannender geweest. Congratz aan Nulaz. Voor een - volledig werkende - sneak preview van tipSpot (tweede plaats), stuur een mailtje dan krijg je een invite!

  geplaatst op
 • Namens MapTheGap: Gefeliciteerd Nulaz & Tipspot!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.