Vacature: Senior Database Marketeer bij Online

25 september 2008, 03:31

{title}Wij zijn Online. Voorheen Orange Breedband. Sinds 1994 zijn we met een jong, enthousiast team bezig onze doelen en ambities te verwezenlijken. Teamgeest, transparantie en intensieve samenwerking zijn voor ons heel belangrijk. De basis van ons succes is goed teamwerk, maar daarbij houden we altijd de behoeften en vereisten van onze klanten in het vizier.

Gebruiksvriendelijkheid en eenvoudig zijn het uitgangspunt van onze online diensten. Een belangrijke bron van informatie daarbij is de marketing database, die data bevat over klanten en de markt in het algemeen.

Als Database Marketeer zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

– Het ontwikkelen, invoeren en onderhouden van marketing databases

– Het toezien op, analyseren en rapporteren van het gedrag van klanten en prospects (kwantitatieve data)

Je voert database analyses uit over gedrag van klanten en prospects en je bent in staat de analyses om te zetten in adviezen.Je bepaalt profielen van marketingdoelgroepen en doet klantsegmentaties. Tevens ben je betrokken bij het verder doorontwikkeling van de database om hier in de toekomst nog betere analyses uit te kunnen halen.

Klantbinding staat bij ons hoog in het vaandel en jouw bijdrage staat in het teken om Online hierin te ontwikkelen en te faciliteren. In deze uitdagende functie werk je zelfstandig en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om eigen initiatieven te ontwikkelen.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een open en eerlijke omgang met elkaar met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid met een team van enthousiaste en betrokken collega’s in een dynamische werkomgeving.

Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding (marketing richting) en ongeveer vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring op het gebied van databases, analyse en rapportage tools zoals SPSS en SQL. Je persoonlijkheid is te omschrijven als: sterk analytisch, creatieve denker, nauwkeurig, teamspeler en een positieve instelling.

Het betreft een functie voor 32 of 40 uur per week in het hart van Amsterdam. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard concurrerend. Deze functie is uitstekend geschikt voor mensen die eigen initiatieven willen ontplooien en daarvoor ook de verantwoordelijkheid willen dragen.

Voor meer informatie over de functie kan je bellen met Arjan Merkelijn, Manager Strategic Marketing op 020-5355272. Solliciteren kan online, via deze link.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!