Girl Geek Dinner Amsterdam #3 – Julie Lerman

Girl Geek Dinner Amsterdam #3 – Julie Lerman

Girl Geek Dinner Amsterdam is inmiddels aan zijn derde editie toegekomen. Na een editie met Hardware Hacker Fabienne Serriere en een presentatie van Elisa Jasinska, die onderdeel uitmaakt van AMS-IX, komt nu Julie Lerman op woensdag 8 oktober een presentatie geven over de continue veranderingen in technologie en de extra uitdagingen die je als girl geek op je pad krijgt.

Julie Lerman programmeert inmiddels al meer dan 20 jaar, startend met een single BASIC computerles terwijl ze haar studie Russische Geschiedenis deed. Met haar eerste baan (die niets met geschiedenis te maken had) kwam de enige computer in een bedrijf met 1.000 mensen bij haar op het bureau terecht.

Vanaf dat moment heeft ze zich ongeveer 10 computertalen eigen gemaakt. Gek genoeg deed ze er 13 jaar over om haar eerste programmeercursus te doen. Inmiddels is ze een freelance consultant en een .NET Mentor. Ze schreef het boek ‘Programming Entity Framework’ (O’Reilly) en is binnen de .NET community bekend als Microsoft MVP, ASPInsider en INETA Speaker. Ze blogt regelmatig en spreekt vaak op conferenties wereldwijd. Ze woont en werkt in Vermont en runt daar de Vermont.NET User Group en zit in de board van de Vermont Software Developers Alliance.

GGD is bedacht door Sarah Blow. Het idee achter het GGD is simpel: vrouwen worden uitgenodigd die inspirerend en vooruitstrevend zijn in hun vakgebied om een informeel praatje te houden. Vervolgens kan er een discussie met de zaal ontstaan.

  • Datum: Woensdag 8 oktober
  • Tijd: 19.00 – 23.00
  • Locatie: Flexbar (Pazzanistraat 1, Amsterdam) bij Westergasfabriek
  • Kosten: 22,50 euro (buffet dinner, exclusief drankjes)

Meer informatie op GirlGeekDinner.nl Vrouwen kunnen zich vrij aanmelden, mannen zullen even een vrouwelijke introducé moeten regelen! Opgeven kan via de organisatie (organizers[at]girlgeekdinner.nl)


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.