Gordon Ramsey recruitment viral (deel 3)

Gordon Ramsey recruitment viral (deel 3)

Nummer 3 in de reeks van Gordon Ramsay spoofs. In mijn optiek neemt de kwaliteit van deze serie af. De eerste was briljant, de tweede was goed, maar een beetje te lang. Hier had denk ik meer in gezeten. Zeker als je het ‘back to school’ thema pakt zou je natuurlijk iets met een jonge Jamie Oliver hebben kunnen doen. Die is/was immers bezig met de verbetering van kwaliteit van de schoolkeukens in Engeland.

Als er een vierde komt moet het niveau zeker toenemen willen we hem hier nog plaatsen. Ik ben trouwens benieuwd: kent iemand goede succesvolle virale campagnes die in een serie vorm gaan zoals deze? Met dank aan Wim, die ons op deel drie wees op de dag dat wij deel 2 op Marketingfacts plaatsten, gisteren dus.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Succesvolle virale campagne in dezelfde vorm (en zoooveel grappig, vind die Gordon Ramsay eigenlijk niets aan)..

  Check de video's die maxcornelisse op Youtube heeft geplaatst om IT'ers te werven (infosupport.com): http://www.youtube.com/user/maxcornelisse

  Vooral de NS hacken is hilarisch! http://www.youtube.com/watch?v=9WxOo5u2dkM

  geplaatst op
 • @Nic: dank je, daar dacht ik later ook aan toen ik de vraag stelde. Moet zeggen dat ik ze zelf minder grappig vind.

  Het leuke aan die van infosupport is dat hij heel tweeledig is. Want hij is erg succesvol, ik heb vernomen dat ze er veel hires uit gehaald hebben. Aan de andere kant heb ik al meerdere goede IT'ers ook gehoord die zeiden: "nou, weet ik ook weer wat voor toko dat is, want elke IT'er die geloofd dat dat echt kan is wel zo'n loser, daar hoef ik in ieder geval nooit meer voor of mee samen te werken".

  Dat is altijd wel het leuke aan reclames, ze worden zo verschillend beoordeeld :) Zie ook de Centraal Beheer in de reclameview :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.