Geen files meer met autosmaller.nl?

Geen files meer met autosmaller.nl?
, ANWB
@mdebruin

Vandaag kreeg ik per email een uitnodiging voor inzending van de Van A naar Beter prijs 2008. Deze prijs is voor het best gerealiseerde initiatief voor filevermindering. In het persbericht stond de eerste inzending ook vermeld: autosmaller.nl. Arjon van Dietzer is 38 jaar en CEO/partner van Autosmaller.nl. Eerder kon Arjon helaas niet meedingen omdat zijn idee nog niet uitgevoerd was. In september besloot hij zijn baan op te zeggen en zich volledig op zijn idee te richten. Zijn bedrijf Autosmaller doet wat de naam al zegt: hij maakt auto’s smaller om zo het fileprobleem op te lossen. Zijn gedrevenheid werkt aanstekelijk: ook de jury werd enthousiast en bezocht Arjon in zijn garage.

Dikke onzin natuurlijk, maar dankzij een fantastische demonstratiefilm wel voer voor de lachspieren. Klik vooral door.

Op de site staat een waanzinnig grappig demonstratiefilmpje dat ik jullie niet wil onthouden. Hij is inmiddels ook op YouTube te vinden. Debiteuren Crediteuren is er niets bij. Ook kun je een eigen foto uploaden om te zien hoe jouw auto eruit ziet als hij smaller is. Ook kun je controleren (door je nummerbord in te voeren) of jouw auto in aanmerking kan komen. Ik kom in aanmerking!

De site is geregistreerd door IN10 uit Rotterdam. Wat mij betreft een zeer leuke gimmick. Wie weet wel een leuke viral….maar misschien hadden ze de URL niet door IN10 Communicatie moeten laten registreren. Ook hadden ze dan wellicht beter niet de video kunnen uploaden op YouTube onder account MinVenW ;-)

Laat vooral even weten wat je ervan vindt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • hmm, wel aardig, maar duurt echt minimaal 5x te lang... wel goede 'the office' vibe!

  geplaatst op
 • Er is een zwitsers bedrijf wat echt dit soort auto maakt. Het is een audi r8, maar dan half zegmaar. Lastig voor te stellen, maar het bestaat al echt (en mag ook tussen de file door).

  Grappig filmpje trouwens

  geplaatst op
 • Dubbelpost, maar ik zag hem nog in me favorieten staan:
  de peraves monotracer

  geplaatst op
 • Ah. Echt supergrappig!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.