ADV: Marketingfacts Academy Cursus Conversietips 18 september

18 augustus 2008, 04:25

De focus van marketing heeft vele jaren zó sterk gelegen op het aantrekken van bezoekers, dat de aankoopprocessen van klanten onderbelicht zijn gebleven. Maar wat als er nou een manier is om je omzet 20 procent tot misschien wel 100 procent te verhogen? Zou je er dan een dag aan willen besteden om deze techniek te leren?

De Marketingfacts Academy Cursus Conversietips helpt webmanagers, e-commerce managers, (online) marketeers en sales managers, die er belang bij hebben om de effectiviteit van hun website op korte termijn structureel te verbeteren. Je leert te begrijpen hoe uiteenlopende persona naar je website kijken en hoe je alle mogelijke doelgroepen kunt overtuigen. Kortom: je krijgt hulp, bij het vinden van de succesfactoren van een conversie-gerichte website.

Aan de hand van honderden praktijkvoorbeelden leer je begrijpen waarom het merendeel van jouw bezoekers onnodig, met lege handen, jouw site verlaat.

De cursus wordt in een dag gegeven door conversiespecialisten Ewald Verhoog en Martin van Kranenburg. Met gezamenlijk 25 jaar ervaring in conversie-management, e-commerce en usability laten zij jou op een totaal andere manier kijken naar jouw eigen website.

De Marketingfacts Cursus Conversietips vindt plaats op 18 september van 9.30- 17.30 uur bij seats2meet te Utrecht. Aan het einde van de dag is er een borrel.

Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Maritza Fellinger
Directeur bij Maritza Adviesbureau

Marketingfacts Academy

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!