Veronica investeert in Cloudspeakers

Veronica investeert in Cloudspeakers

{title}Veronica Holding gaat investeren in Cloudspeakers, het bedrijf van de tweeling Chris en Adriaan Bol. Cloudspeakers, zo meldt het persbericht, ‘brengt de muziekfan en de muziekindustrie dichter bij elkaar door orde te scheppen in het huidige aanbod van muziekrecensies, -audio’s en -video’s.’ Mooi gezegd, beter is dit interview te lezen met Chis Bol (januari 2008).

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: ‘Cloudspeakers is een initiatief van ervaren online ontwikkelaars met een grote passie voor muziek. Ontwikkelaars die weten hoe je met een muziekwebsite geld kunt verdienen. Een mooie combinatie die goed past binnen de ambities van Veronica Holding.’

Cloudspeakers is sinds de lancering redelijk gegroeid. Maar om het bedrijf verder op te stuwen in de vaart der volkeren waren de broers op zoek naar een investeerder. Die hebben ze nu gevonden in Veronica. Chris Bol, in het persbericht: ‘Voor ons stond Veronica Holding absoluut op nummer één, dus we zijn heel blij dat zij in ons willen investeren.’ Cloudspeakers zal de investering (hoeveel?) gebruiken om nieuwe diensten te ontwikkelen.

Veronica investeert nog wel eens vaker in vernieuwende concepten. In juni van dit jaar werd bekend dat Veronica zal gaan investeren in Gespod.nl (on demand media).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.