Vacature: Research medewerker bij Maximum

31 juli 2008, 04:01

{title}Als research medewerker ben je een van nature erg nieuwsgierig type. Die karaktereigenschap zul je hard nodig hebben; je wordt immers verantwoordelijk voor de verzameling en ontwikkeling van arbeidsmarkt-, doelgroep- en communicatie-kennis die nodig is voor een onderscheidende strategieontwikkeling. Je werkzaamheden bestaan verder uit het uitvoeren van analyses, deskresearch, het opzetten en uitvoeren van campagnetests en het afnemen van interviews. Je verzamelt en analyseert bestaande onderzoeksrapporten, leest nieuwsbrieven en vakbladen van A tot Z en speurt dagelijks op het internet.

Ook verzorg je zelf onderzoeken en analyses die relevant zijn voor klanten, new business en voor de kennis- en expertiseontwikkeling van het bureau zelf.

Last but not least bombarderen we je tot hoofdredacteur van het HRM-kennisportal Recruiter Online. Dat betekent onder meer dat je de website voorziet van nieuws en actuele onderzoeken en dat je actief bijdraagt aan de doorontwikkeling van Recruiter Online.

Heb je een relevante HBO/WO-opleiding en wil je meer weten (als het goed is wel), bel dan met Brenda de Boer, 010 284 20 20. Zij kan je nog veel meer vertellen over deze functie.

Meer informatie over Maximum kun je vinden op www.maximum.nl. Solliciteren kan per mail: {encode=”brenda.de.boer@maximum.nl” title=”brenda.de.boer@maximum.nl”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!