Vacature: Technisch project manager behavioural targeting bij Wunderloop

24 juli 2008, 03:25

Ben je op zoek naar een baan waar zowel technische kennis is vereist, maar waar tegelijkertijd je communicatie kracht nodig is? Ben jij die uitzondering op de regel die beide kanten in zich verenigd heeft en beiden wil inzetten in een uitdagende rol? Werk je lekker in een team op basis van grote zelfstandigheid en persoonlijke verantwoordelijkheid? Kortom: ben je toe aan een volgende stap in je carrière?

Wunderloop is één van de snelst groeiende Europese internetbedrijven; zowel in termen van omzet als naamsbekendheid. Onze core business is behavioural targeting technologie. Wunderloop ontwikkelde technologie en marketing diensten waarmee online gebruikers informatie op verschillende manieren wordt verzameld, geanalyseerd en ingezet voor intelligente online marketingoplossingen. Simpel gezegd komt het erop neer dat wij onze klanten in staat stellen om real time een specifieke advertentie of bepaalde content aan gebruikers te laten zien die op basis van hun online gedrag zijn geselecteerd. Uiteraard volledig rekening houdend met de geldende privacy wetgeving. (zie ook (http://wunderloop.com/nl/?p=71).

Wunderloop is opgericht in 1999, het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg en we hebben kantoren in Madrid, Milaan, London, Parijs en Hamburg. In Nederland zijn we gevestigd in Haarlem.

Wunderloop mag als marktleider diverse toonaangevende online uitgevers tot haar klanten rekenen: AOL, Condenast, Freenet, G+J Electronic Media Services, Mondadori Digital Publishing, Orange, Telecom Italia en Tiscali. Ook in Nederland kozen de grote online partijen inmiddels voor de technologie en diensten van Wunderloop: ilse Media, Marktplaats, PCM uitgevers, WebAds, Funda, IMnetworks, Semilo, Adfactor en SBS.

Wunderloop zoekt:

Een technisch project manager behavourial targeting. In deze rol ben je de spil tussen de technische contactpersonen bij onze opdrachtgevers (webmasters, traffic, IT managers) en het team van ontwikkelaars in Hamburg en Londen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van de sales verantwoordelijken van onze klanten en de wunderloop consultants.

Spreekt dit je aan? Kijk voor meer informatie op www.wunderloop.nl of neem direct telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. De brief en CV volgen dan later wel. Je kan contact opnemen met Bas Seelen op 023-5344044

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!