Designtip: The EcoZoo en Sultana

7 juli 2008, 11:59

{title}

The EcoZoo is een leuke 3D site met een heerlijk soepele besturing. Veel grappige designdetails, zoals de zonnekringen boven in de boom en de Pop-up Books van de verschillende dieren. De site is gemaakt door de Japanse flash specialist Masayuki Kido, in opdracht van McCann Erickson Japan.

{title}

Sultana heeft haar site vernieuwd en gebruikt een leuke navigatie om de verschillende soorten tussendoortjes te bekijken. Het topmenu blijft hetzelfde en is lekker simpel, dit zorgt voor een pagina die ondanks de vele elementen toch overzichtelijk blijft. Een andere leuke feature is dat je op de foto kan met Mr. Jummy, het poppetje dat je misschien al kende van de tv-reclames. Mr. Jummy heeft zelfs al een eigen flickr pagina en een hyve met ruim 2.000 vriendjes. Leuke crossmediale campagne!

Eén van de drie oprichters van Onstuimig interactieve communicatie, online ontwerpbureau uit Amersfoort. Houdt zich bezig met ontwerp en interactie. Ook gek op woorden, trouwens.

Categorie
Tags

3 Reacties

  mgvandenbroek

  Ik vind die Sultana site echt heel mooi. Wel een beetje voor kinderen, zo lijkt het… 😉


  7 juli 2008 om 15:36
  Michael Kouwenhoven

  ACHTUNG! heeft Sultana ontworpen toch? Prachtige site!


  7 juli 2008 om 16:11
  Eric van Eldik

  De flash reclame gemaakt door de japanner is er eentje die ik nog nooit zo heb gezien. Ik wist niet eens dat zulke dingen in flash mogelijk waren.

  Het lijkt wel of er een complete grafische engine achter zit.


  8 juli 2008 om 04:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!