Designtip: The EcoZoo en Sultana

Designtip: The EcoZoo en Sultana
,

{title}

The EcoZoo is een leuke 3D site met een heerlijk soepele besturing. Veel grappige designdetails, zoals de zonnekringen boven in de boom en de Pop-up Books van de verschillende dieren. De site is gemaakt door de Japanse flash specialist Masayuki Kido, in opdracht van McCann Erickson Japan.

{title}

Sultana heeft haar site vernieuwd en gebruikt een leuke navigatie om de verschillende soorten tussendoortjes te bekijken. Het topmenu blijft hetzelfde en is lekker simpel, dit zorgt voor een pagina die ondanks de vele elementen toch overzichtelijk blijft. Een andere leuke feature is dat je op de foto kan met Mr. Jummy, het poppetje dat je misschien al kende van de tv-reclames. Mr. Jummy heeft zelfs al een eigen flickr pagina en een hyve met ruim 2.000 vriendjes. Leuke crossmediale campagne!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik vind die Sultana site echt heel mooi. Wel een beetje voor kinderen, zo lijkt het... ;-)

  geplaatst op
 • ACHTUNG! heeft Sultana ontworpen toch? Prachtige site!

  geplaatst op
 • De flash reclame gemaakt door de japanner is er eentje die ik nog nooit zo heb gezien. Ik wist niet eens dat zulke dingen in flash mogelijk waren.

  Het lijkt wel of er een complete grafische engine achter zit.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.