Virtuele stille tocht overleden meisje

26 juni 2008, 03:41

{title}Het 14-jarig meisje Isabelle K., dat afgelopen vrijdag dood gevonden werd in een woning in de Arnhemse wijk Geitenkamp, is gisteravond tijdens een stille tocht op internet herdacht. De stille tocht werd georganiseerd door jongeren die Isabelle kenden als DJ ‘Redgie-Rokket’ in de virtuele wereld Habbo. Vanaf zeven uur gisteravond werden de virtuele plaatsen bezocht die Isabelle bezocht en aangekleed heeft. De route starte op de ‘herdenkingskamer van Isa’ bij DJ ‘Dr. Anneloes’. Op Isabelles eigen kamer op Habbo regent het al dagen condoleances.

Op Habbospot is verslag gedaan van de stille tocht en is terug te lezen hoe de tocht is verlopen en zijn screenshots opgenomen van de kamers waarlangs de tocht plaatsvond.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Arjan

  Mag ik jullie vragen de achternaam van het meisje te verwijderen? Jullie moeten toch weten hoe internet werkt en hoe lang zo’n naam in zoekmachines blijft bestaan.


  26 juni 2008 om 19:43
  media

  done!


  26 juni 2008 om 19:49
  Deniz Alkac

  Das dus een collega van me… Ik werk bij het zelfde radiostation.

  Mocht je vragen hebben: info([at])denware.nl


  26 juni 2008 om 21:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!