Virtuele stille tocht overleden meisje

Virtuele stille tocht overleden meisje

{title}Het 14-jarig meisje Isabelle K., dat afgelopen vrijdag dood gevonden werd in een woning in de Arnhemse wijk Geitenkamp, is gisteravond tijdens een stille tocht op internet herdacht. De stille tocht werd georganiseerd door jongeren die Isabelle kenden als DJ ‘Redgie-Rokket’ in de virtuele wereld Habbo. Vanaf zeven uur gisteravond werden de virtuele plaatsen bezocht die Isabelle bezocht en aangekleed heeft. De route starte op de ‘herdenkingskamer van Isa’ bij DJ ‘Dr. Anneloes’. Op Isabelles eigen kamer op Habbo regent het al dagen condoleances.

Op Habbospot is verslag gedaan van de stille tocht en is terug te lezen hoe de tocht is verlopen en zijn screenshots opgenomen van de kamers waarlangs de tocht plaatsvond.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Mag ik jullie vragen de achternaam van het meisje te verwijderen? Jullie moeten toch weten hoe internet werkt en hoe lang zo'n naam in zoekmachines blijft bestaan.

  geplaatst op
 • done!

  geplaatst op
 • Das dus een collega van me... Ik werk bij het zelfde radiostation.
  Mocht je vragen hebben: info([at])denware.nl

  geplaatst op
 • Bericht is inmiddels ook overgenomen door Bright en Mijn Kind Online.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.