Radionomy

Radionomy

Yves Baudechon van Radionomy legt het verschil uit tusssen zijn webradio en de al bestaande webradio’s. Wat maakt Radionomy zo bijzonder?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Had 'm al voorbij zien komen in verslag van Ton en vind het een interessant startup. Alhoewel, van startup is hier bijna geen sprake meer. Op Digimedia lees ik dat Radionomy eind 2006 werd opgericht naar een idee van Alexandre Saboudjian. Inmiddels werken er 9 mensen: de vier partners, een IT-manager, de verantwoordelijke voor de site en het werven van content, een marketingcommunicatieverantwoordelijke en een persoon die instaat voor de contacten met bètatesters.

    In het concept van Radionomy krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn eigen webradio op te richten waarbij je als gebruiker kunt putten uit de muzikale database, geluidsfragmenten en jingles van Radionomy. Je kunt ook je eigen content uploaden. Elke zender is bereikbaar via het Radionomy-platform, maar ook via de websites of de blogs van de gebruikers. Ben nog wel benieuwd wat er dan inderdaad zo nieuw is aan dit concept?

    PS ik heb anonieme negatieve reactie inmiddels verwijderd. Kritiek is prima, maar dan graag met open vizier!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.