Inschrijving Usabilityaward 2008 van start

25 maart 2008, 16:59

Usabilityaward 2008Mocht je de trotse eigenaar zijn van een site die na 1 januari 2007 gelanceerd is (of grondig is vernieuwd) dan kun je deze weer aanmelden voor de usabilityaward.

Een deskundige jury met o.a. Marketingfactsblogger Ruben Timmerman nomineert vervolgens op 17 april maximaal 10 websites, waarna het Nederlandse internetpubliek op basis van de criteria design, navigatie, content en algemene gebruikersvriendelijkheid rapporcijfers mag uitbrengen. De site met het hoogste gemiddelde rapportcijfer wint op 15 mei de Usability Award 2008.

Het is voor de achtste maal dat de Usability Award wordt uitgereikt. Eerdere winnaars waren: Wehkamp, Rabobank, Philips, Funda, VROM (non-profit)/Wehkamp (profit), Postbus 51 en Nu.nl.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!