VAC: NRC Handelsblad zoekt Productmanager Online

25 januari 2008, 05:45

NRC Handelsblad is de dominante bron voor actuele, hoogwaardige kennis en informatie voor de meer dan gemiddeld geïnteresseerde Nederlander. De website van NRC Handelsblad, nrc.nl, biedt gebruikers een ruim aanbod van onder meer nieuws en achtergronden, interactieve rubrieken, archieven, nieuwsbrieven en een webwinkel. De website is deels gratis en deels tegen betaling toegankelijk. Nrc.nl behoort tot de drukst bezochte online nieuwsmedia, wordt hoog gewaardeerd en kent een stijgende omzet.

De marketingafdeling van NRC Handelsblad is op zoek naar een Productmanager Online (fulltime, standplaats Rotterdam).

De functie

Als Productmanager Online ben je primair verantwoordelijk voor de exploitatie van de website nrc.nl. Je belangrijkste taken zijn:

– Het ontwikkelen en onderhouden van commerciële pagina’s van nrc.nl.

– Het signaleren en grijpen van commerciële kansen voor nrc.nl op zowel de lezersmarkt als de adverteerdersmarkt.

– Het leveren van een bijdrage aan marketing-, uitgeef- en meerjarenplannen.

– Het beantwoorden van complexe lezersvragen.

– Regelmatig overleg voeren met internetredactie, webmasters, advertentieverkoop en lezersservice over het verder verbeteren van de website.

– Doen van verbetervoorstellen voor de website op basis van gebruikerservaringen en marktonderzoek.

– Fungeren als aanspreekpunt voor de afdeling marketing, (internet)redactie en het advertentiebedrijf voor eigen online publiciteit.

Competenties

– HBO/WO denk- en werkniveau met werkervaring in een vergelijkbare functie.

– Je hebt goede kennis van internettechnologie en nieuwe media en relevante ervaring in het ontwikkelen en beheren van sites.

– Je bent creatief, resultaatgericht en zelfstandig.

– Een commerciële, ondernemende instelling.

Ons aanbod

Salariëring afhankelijk van leeftijd en ervaring. PCM Uitgevers biedt een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

NRC Handelsblad en nrc.next bieden je een uitdagende en prettige werkomgeving met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Christian ten Hoope, telefoon 010 – 406.66.11 of e-mail {encode=”c.tenhoope@nrc.nl” title=”c.tenhoope@nrc.nl”}. Stuur vóór 9 februari 2008 jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae naar de afdeling CPA, liefst per e-mail: solliciteren@pcmuitgevers.nl (vermeld het vacaturenummer

JP 08.03). Via de gewone post kan ook: PCM Uitgevers, Afdeling CPA t.a.v. Lydia Broekhoff, Postbus 2104, 1000 CC Amsterdam (o.v.v. het vacaturenummer JP 08.03).

NRC Handelsblad is onderdeel van PCM Uitgevers, uitgever van de dagbladtitels de Volkskrant, Trouw en DAG, de uitgaansmagazines van NL Unlimited, algemene boeken en educatieve uitgaven. Kijk voor meer informatie over NRC Handelsblad op nrc.nl en voor PCM op pcmuitgevers.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!