VAC: Rhinofly zoekt een bevlogen interactive accountmanager

27 december 2007, 06:00

Ga er maar aan staan. Opdrachtgevers zoals Nike, Reed Business, Het Rijk, Wageningen Universiteit, Plus Retail en Pioneer verwachten nogal wat van ons. En terecht. We hebben ze ook veel te bieden als het gaat om online marketing en webdevelopment. En er zijn steeds meer opdrachtgevers die dat ontdekken.

De kunst is dan om groots te presteren en klein te acteren. De lijnen kort te houden en de banden nauw. We geloven in intensief contact en waardevol communiceren. En we houden van gerichte aandacht voor onze opdrachtgevers en haar markt.

We zoeken een bevlogen interactive accountmanager die zijn tanden in die materie wil zetten. Iemand die in staat is in de huid van de opdrachtgever te kruipen; die de problematiek van de opdrachtgever kent en aanvoelt wat zijn (latente) behoefte is. De accountmanager die we zoeken weet exact de juiste expertises binnen Rhinofly met elkaar te bundelen om voor de opdrachtgever de beste (communicatie)oplossing te realiseren.

Ga er maar voor zitten

We hebben werk aan de winkel. 2008 wordt voor Rhinofly een dynamisch jaar. De planning staat vol en we hebben vooruitzichten op nieuwe creatieve projecten en accounts. Daarnaast maken we ons op voor de verhuizing naar het nieuwe (nog te bouwen en in te richten) pand. Alsof dat niet genoeg is moeten we er ook nog voor zorgen dat Rhinofly in de Emerce Top 10 Online Marketing blijft staan en onze corporate weblog Frank-ly zijn plek in de top 10 van de Marcom Top 100 blijft behouden.

Meer weten? Neem contact op met Ronald van Schaik of lees meer over Rhinofly en de functie op www.rhinofly.nl/vacatures/.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!